Welkom! Mijn naam is #operatorName. Hoe kan ik u helpen?Welkom! Mijn naam is #operatorName. Hoe kan ik u helpen?
bel mij
sales@negeso.nl030 - 8080203

Negeso CMS Websites ziet er perfect uit op een scala van apparaten

één cms - vele apparaten

NEgeso adaptive cms

Met Negeso W/CMS beschikt u over één Adaptive CMS waarmee u publiceert naar uw website, webshop, tablets, smartphones en branded apps. Websites die zijn gebouwd met Negeso W/CMS zijn volledig compatibel met smartphones en tablets: Apple's iPhone en iPad, tablets en smartphones met Android en Windows 8 tablets.

Ook ontwikkelen wij mobiele apps voor deze apparaten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een app maken die het voor u mogelijk maakt om nieuws of andere informatie te publiceren op uw website vanaf uw smartphone of tablet. Of wij kunnen voor u een app realiseren die mobiel winkelen in uw webshop mogelijk maakt. Uw app wordt branded met uw bedrijfsnaam.

Met QR-codes verhoogt u de print-to-line conversie. Dit is een standaard functie in het CMS.

Negeso maakt uw webdesign en bouwt uw website met het meest innovatieve cms voor een vaste prijs:

Time to market & Efficiency

Voor elk kanaal apart een stand alone applicatie ontwikkelen is niet effectief wat betreft kosten en doorlooptijd. Het is ook geen efficiënte oplossing voor het beheer van de content, omdat voor elk kanaal de content apart moet worden gepubliceerd, met ontbrekende of inconsistente content als risico. Met Negeso W/CMS heeft u dit probleem niet, omdat u vanuit één CMS publiceert naar alle kanalen. Bijvoorbeeld, bij Negeso zijn uw website en webshop op basis van één en hetzelfde content management systeem gebouwd: Negeso W/CMS is een geïntegreerd systeem. Een ander voorbeeld zijn onze Social Media Push connectoren van de News Pull Module. Hiermee publiceert u vanuit het CMS nieuws op uw website en social media platformen, zonder dat u op de social media sites hoeft in te loggen.

Single database

Door gebruik te maken van een adaptive CMS is er slechts één database met al uw content en alle profielen van uw leden. Voor elk lid is er precies één profiel voor alle apparaten. Het maakt niet uit welk kanaal wordt gebruikt, het lid gebruikt altijd hetzelfde profiel. Met een single database is er ook geen noodzaak tot het integreren van verschillende databases, dus integratiebeperkingen, kosten en problemen zult u niet hebben. Wanneer u over een Adaptive CMS beschikt en voor elk lid één profiel hebt in de database met al zijn of haar gegevens (zoals naam, adres, mobiel nummer, Twitter, Facebook, LinkedIn, interesses, enz.) dan biedt dat de mogelijkheid om te communiceren met dat lid via al zijn of haar (mobiele) apparaten en apps.

Mogelijkheden

Een adaptive CMS met een single database opent mogelijkheden die onmogelijk (of slechts met beperkingen of tegen zeer hoge kosten) zijn te realiseren via afzonderlijke toepassingen.

gepersonaliseerde content

Gepersonaliseerde inhoud: U kunt uw bezoekers, op basis van hun interesses of bezoekgedrag in het verleden, gepersonaliseerde content tonen. Wij kunnen bijvoorbeeld een app ontwikkelen zodat u via het CMS pushberichten aan de gebruikers van de app kunt sturen. Met de Behavioral Targeting Module van Negeso W/CMS zal uw Negeso systeem automatisch de interesses leren kennen van uw bezoekers en zal de content op maat getoond worden, afgestemd op de interesses van de terugkerende bezoeker.

enkele unieke urls

Enkele unieke urls: Elk van uw content items (pagina, product, nieuwsbericht,...) heeft hetzelfde wereldwijde unieke adres op elk apparaat. Als u bijvoorbeeld vanuit het Negeso CMS een HTML e-mail nieuwsbrief verstuurt naar uw abonnees, waarbij de nieuwsbrief een link bevat naar een pagina met een speciale aanbieding op uw website of webshop, en de ontvanger op de link klikt, dan gaat de bezoeker naar uw pagina, ongeacht welk apparaat hij of zij gebruikt. Als u een aparte desktop website en mobiele website heeft, dan zou dit niet mogelijk zijn.

enkel profiel

Één profiel: Elk lid heeft één profiel dat wordt gebruikt voor alle apparaten. Dit opent een heel scala aan nieuwe toepassingsmogelijkheden.

negeso webshop app

Negeso Webshop App: Met de Negeso Webshop App kunnen uw klanten mobiel winkelen in uw webshop. Zij kunnen uw assortiment bekijken en uw producten kopen via hun smartphone of tablet. De app zal worden voorzien van uw bedrijfsnaam. Wanneer uw klant later inlogt op uw website via de pc, zal hij of zij de bestelling zien die mobiel geplaatst werd.

media druk

Social Media Nieuws Pull: Met de Negeso W/CMS Nieuws Module en social media connectoren, kunt u in één keer een nieuwsbericht publiceren op uw website en social media kanalen zoals Twitter, Facebook en LinkedIn, zonder dat u hoeft in te loggen in deze social media apps of websites.

nieuws app

Negeso Nieuws App: Met de Negeso Nieuws App kunt u nieuwsberichten van uw smartphone of tablet publiceren op uw Negeso website (vereist de Nieuws Module).

gepersonaliseerde druk

Gepersonaliseerde Push: Wij kunnen een app ontwikkelen die persoonlijke berichten en gepersonaliseerde speciale aanbiedingen toont aan de gebruiker. U verstuurt dit met het Negeso CMS. De app wordt voorzien van uw bedrijfsnaam.

verkoop

Leren en Marketing: U kunt informatie over de interesses en het gedrag van uw doelgroepen in één marketing database verzamelen, zonder dat u gegevens uit meerdere bronnen hoeft te combineren.

verschillende apparaten

Effectief omgaan met verschillende apparaten: Websites die zijn gebouwd met Negeso W/CMS, zijn volledig compatibel met de browsers van smartphones en tablets: iPhone, iPad, Android en Microsoft Windows 8. De optionele Device Capability Detection Module van Negeso W/CMS kan automatisch de mogelijkheden van het apparaat herkennen, zoals de schermdimensie of het al dan niet beschikbaar zijn van Adobe Flash, en de inhoud aan de mogelijkheden van het apparaat aanpassen, door het toepassen van een apparaatspecifiek paginasjabloon op dezelfde inhoud. U hoeft dus geen dubbele content te beheren. Zo kan de Flipbook Module een PDF-document tonen op de Windows PC of Android met behulp van Adobe Flash en met een niet-Flash-interface op een iPhone. Door gebruik te maken van een Responsive Webdesign wordt het webdesign automatisch geoptimaliseerd voor een breed scala van mobiele en desktop apparatuur.

qr-codes

QR-codes: Een standaard functie in Negeso W/CMS. Hiermee kunt u mobiele gebruikers van print naar uw website en app leiden, zonder dat uw bezoeker het webadres hoeft over te typen. Dit zal uw print-to-line conversie verhogen.

html e-mail

Geïntegreerde HTML E-mail Nieuwsbrief Module: Bezoekers kunnen zich abonneren op uw Negeso website. U maakt en verstuurt HTML e-mail nieuwsbrieven met het CMS.

e-mail naar mobiel

E-mail naar mobiele apparaten: De Negeso e-mail diensten zijn compatibel met smartphones en tablets. U kunt e-mails versturen en ontvangen met uw pc, smartphone en tablet.

 

Gemiddelde beoordeling 5 / 5 gebaseerd op 24 250 beoordelingen.
Review
"Size does matter!"
Negeso
"Van alle markten thuis!"
5
" Het maakt niet uit vanaf welk apparaat je naar onze website kijkt, het ziet er altijd zeer professioneel uit! "
 
Negeso
"Zo overzichtelijk en eenvoudig!"
5
" Al onze data en gebruikersprofielen in één database. Het maakt niet uit naar welk kanaal we publiceren. Erg gemakkelijk! "
 
Negeso
"Zeer kosteneffectief"
5
" Negeso heeft voor ons één mobiele app ontwikkeld. Deze is gekoppeld aan het websitenieuws. Nieuwtjes worden nu naar alle mobiele apparaten verstuurd. Erg vooruitstrevend! "
 

Aanbiedingen

Bestel nu 9.999 all-in
Koop nu 14.999 all-in

 

Koop uw domein bij Negeso:
.asia - €12.35  .at - €12.84  .be - €6.92  .biz - €12.65  .cc - €11.01  .ch - €10.49  .co - €22.16  .com - €9.85  .com.co - €11.65  .com.ua - €46.50  .co.uk - €7.61  .de - €8.55  .dk - €8.10  .es - €7.49  .eu - €7.36  .fr - €8.48  .in - €8.18  .info - €12.18  .it - €8.26  .li - €10.49  .me - €9.69  .me.uk - €7.61  .mobi - €11.67  .name - €8.95  .net - €12.49  .net.co - €11.65  .nl - €7.50  .nu - €14.83  .org - €12.58  .org.uk - €7.61  .pm - €8.85  .pro - €13.12  .re - €8.85  .ru - €5.86  .tel - €12.47  .tf - €8.85  .tv - €26.70  .us - €8.56  .wf - €8.88  .ws - €24.64  .yt - €8.88