Welkom! Mijn naam is #operatorName. Hoe kan ik u helpen?Welkom! Mijn naam is #operatorName. Hoe kan ik u helpen?
bel mij
sales@negeso.nl030 - 8080203

Bent u nieuw op deze website, kijk dan eerst op onze homepage

Aansprekend webdesign maken

 
 

Parallax Scrolling

 

Unieke en interactieve ervaring

Go Responsive, Now!

 

Desktop, smartphone, tablet

Infographics

 

Duidelijk in 0,25 seconden

Webdesign Trends

Een website wordt tegenwoordig vaak beschouwd als het visitekaartje van een bedrijf. De website moet er uiteraard goed uitzien, moet makkelijk te lezen en te navigeren zijn, en moet bezoekers niet alleen informeren, maar ook aanspreken en fascineren. Een website lezen volstaat vandaag de dag niet meer. Een website ervaren – dat is waar websitebezoekers naar op zoek zijn. Ze willen het totale pakket, met nadruk op visuele en auditieve bezoekerservaring. Om deze wensen te vervullen volstaat een klassiek webdesign niet langer. De tijd waarin een dropdown menu boven aan een webpagina de eyecatcher vormde, is voorbij. Websites moeten tegenwoordig veel origineler, kleurrijker en doeltreffender zijn. Maar welke elementen zorgen hier dan precies voor?

Parallax Scrolling

Een van de belangrijkste trends in webdesign is misschien wel parallax scrolling. Met deze techniek wordt de content van een website met verschillende snelheden aangeboden. De achtergrond beweegt iets trager dan de voorgrond, waardoor een 3D-effect wordt gecreëerd. De vloeiende overgangen, de animaties, de visuele effecten en de afbeeldingen geven websitebezoekers een unieke en bovendien interactieve ervaring. Minder klikken en meer scrollen is een bijkomend effect van deze techniek. Bezoekers worden al scrollend doorheen de hele website geleid en zullen niet langer elke webpagina afzonderlijk bekijken. Een voordeel van dit effect is dat u als bedrijf zelf kunt bepalen welk parcours de bezoeker op uw website aflegt.

Minimalist Design

Een eenvoudig en vooral doelgericht webdesign. Met een minimalist design wordt de inhoud van een website op een doordachte manier gepresenteerd, en geeft u aan wat het belangrijkste is en waar het allemaal om draait. Een mooi lettertype, zorgvuldig gekozen kleurcombinaties en voldoende witruimte zijn belangrijke factoren die het design aantrekkelijk maken voor de websitebezoekers. Less is more.

Flat Design

Heldere en vlakke kleuren, simpele illustraties en 2D-effect. Dat zijn de meest essentiële elementen van een flat design. Een aspect waarvan het functionele doel niet meteen duidelijk is, zal websitebezoekers alleen maar afleiden en dient dus weggelaten te worden. Ook hier geldt het motto ‘less is more’. Een flat design grijpt met andere woorden terug naar de basics, maar blijft er visueel zeer aantrekkelijk uitzien.

Video Engamement

Deze trend komt erop neer dat u websitebezoekers aanzet tot actie door middel van video’s. Tegenwoordig wordt er meer en meer de nadruk gelegd op het visuele en auditieve. Wat men ziet en hoort onthoudt men immers beter dan wat men leest. Video’s zijn een ideale tool om op een ludieke, creatieve en opmerkelijke wijze bezoekers te informeren én te overtuigen. De video’s nemen de websitebezoekers als het ware bij de hand en leiden hen doorheen heel uw website.

Crisp Card Design

Vandaag de dag begaan veel webdesigners de fout om websites, en zeker de homepage, vol te proppen met informatie. Deze overload aan informatie zal websitebezoekers doen verdwalen, waardoor de essentie van een bedrijf vaak in het niet valt. Door gebruik te maken van crisp cards krijgen uw (potentiële) klanten op het juiste moment de juiste informatie in de juiste hoeveelheid. Uw producten en diensten worden met andere woorden op een zorgvuldige, stapsgewijze manier aan de man gebracht.

Ghost Buttons

Nog nooit van ghost buttons gehoord? U heeft ze waarschijnlijk al wel gezien. Ghost buttons zijn transparante, ‘lege’ knoppen op een website, vaak in de vorm van een vierkant of rechthoek en vaak begrensd met een simpele lijn. Ze worden vergeleken met een geest, omdat ze doorzichtig zijn, maar desondanks meteen in het oog springen. Hoewel ghost buttons dus letterlijk opgaan in de achtergrond, zijn ze door het strakke design toch heel uitnodigend om op te klikken. Ghost buttons zijn echter niet voor elke website geschikt. Ze worden het best toegepast in combinatie met een minimalist of flat design.

Video Background

Een video, ter grootte van het beeldscherm, die als websiteachtergrond wordt gebruikt, heeft een overweldigende visuele impact. Websitebezoekers kijken niet langer naar een statisch beeld en zullen meteen gefascineerd zijn door het verhaal dat door middel van de video verteld wordt. Deze techniek laat webdesigners toe de stemming en sfeer van de website subtiel te veranderen, waardoor het voor bezoekers een plezier blijft om op de website rond te surfen.

Infographics

Beter gekend als informatieve illustraties. Denk maar aan verkeersborden, wegwijzers, grafieken en kaarten. Zoals al eerder gezegd werd, zijn wij vandaag de dag erg visueel ingesteld. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat infographics mensen er sneller toe aanzetten om een tekst te lezen. Bovendien zouden we slechts een tiende van een seconde nodig hebben om een infographic te begrijpen en zijn we geneigd om een tekst die met infographics ondersteund is sneller te geloven. Daarnaast compenseren de illustraties de enorme hoeveelheid informatie die we dagelijks te verwerken krijgen. Niets dan voordelen, toch?

Go Responsive, Now!

De tijd waarin men enkel met een desk- of laptop op het internet surfte is voorbij. Tegenwoordig maakt men hiervoor steeds meer gebruik van mobiele apparaten zoals tablets en smartphones. Een responsive webdesign zorgt ervoor dat uw website er op elk apparaat goed uitziet, hoe klein of groot het beeldscherm ook is. De structuur van de website past zich immers automatisch aan (het beeldscherm van) het apparaat aan. Met een responsive webdesign worden tekst en afbeelding dus altijd juist weergegeven op het scherm en bezorgt u uw klanten op die manier een unieke bezoekerservaring. 

Wij maken uw webdesign

Wat is een webdesign?

Met ‘webdesign’ wordt het algemene uiterlijk of de basislay-out van een website bedoeld. Het lettertype, de verschillende kleurcombinaties, de afbeeldingen, de positionering van elementen, enzovoort. Meestal wordt zo’n webdesign uitgewerkt, nog voordat de website effectief gebouwd wordt. Websiteontwerpers moeten namelijk een globaal beeld hebben van wat er precies moet worden gebouwd. Enerzijds kunt u de uitwerking van het webdesign volledig aan ons overlaten. Anderzijds kunt u ook zelf een webdesign voorleggen. In de uitwerking van het design zullen wij dan rekening houden met uw suggesties, wensen en eventuele voorbeelden. Kijk eens in ons design portfolio.

Hoe gaat het precies in z'n werk?

Alles wat wij ontwerpen, is uniek en handgemaakt. Onze webdesigners werken dus niet met standaard webdesignsjablonen, maar maken een website design dat op het lijf geschreven staat van u en uw bedrijf. Eerst en vooral is het belangrijk dat wij luisteren naar wat u essentieel vindt. Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst komen wij meer te weten over uw bedrijf, uw boodschap en identiteit, uw sterke punten, uw eventuele huisstijl en uw voorkeuren qua vormgeving. Al deze informatie vormt het uitgangspunt van het webdesign. Nadat een van onze webdesigners een eerste versie ontworpen heeft, wordt dat aan u voorgelegd. Uw op- en aanmerkingen zullen wij nadien verwerken, totdat u tevreden bent met het resultaat. Daarna worden de eventuele vervolgpagina's op dezelfde wijze ontworpen. Wij gaan met andere woorden pas verder met de volgende fase, nadat u het resultaat van de huidige fase heeft goedgekeurd.

Elk type pagina heeft een eigen webdesign nodig. Vaak zijn de pagina’s op een website erg verschillend qua uiterlijk, omdat ze een ander doel voor ogen hebben. Voor elk type pagina maken wij een paginasjabloon. Heeft u bijvoorbeeld meerdere business units of productlijnen, dan heeft u meerdere ontwerpen en paginasjablonen nodig. Heeft u nog geen huisstijl, dan kunnen wij die voor een vaste prijs voor u ontwerpen met de Corporate Identity Module. Denk hierbij aan een logo, briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. De ontworpen huisstijl krijgt u ready-to-print bezorgd.

Zijn de webdesigns geschikt voor alle apparaten?

De webdesigns en websites die wij creëren, hebben een optimale weergave op zowel klassieke apparaten zoals desktops en laptops, als mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Wij houden rekening met het feit dat mobiele apparaten een aanraakscherm hebben, en de websites dus via aanraakbewegingen bezocht moeten kunnen worden. Tegels, bijvoorbeeld, bieden een duidelijke en gemakkelijke navigatie op touch screens. De webdesigns en websites dienen ook rekening te houden met de afwezigheid van bepaalde functies, zoals een muisaanwijzer. Als u met een muisaanwijzer op een klikbaar woord gaat staan, is de kans groot dat dat woord van kleur verandert en de muisaanwijzer van vorm. Dit zijn de zogenaamde hover effecten. Aangezien er bij een touch screen geen sprake is van een muisaanwijzer, zijn deze hover effecten niet mogelijk. Dat betekent dat het in dat geval visueel meteen duidelijk moet zijn welke elementen klikbaar zijn en welke niet.

 

Negeso: webdesign maken en website bouwen met het meest innovatieve cms voor een vaste prijs:

Online uw CMS website met custom webdesign samenstellen en kopen met de Negeso Website Buy Wizard

 

Gemiddelde beoordeling5 / 5 op basis van 250 beoordelingen.
Review
"Eén website voor alle devices!"
Negeso
"Van alle markten thuis!"
5
" "Ongeacht of je nu met een smartphone, iPad of pc naar onze website kijkt, het ziet er super uit!"
 
Negeso
"Professioneel webdesign, precies wat we wilden!"
5
" Bij het eerste voorstel waren we direct enthousiast. Negeso heeft goed geluisterd en kwam met een design wat precies verwoordt waar wij voor staan! Klasse!"
 
Negeso
"Zeer snel resultaat!"
5
" Doordat we van tevoren uitvoerig over het design document hebben nagedacht alvorens we het invulden, was het voorgestelde design van Negeso met een paar kleine aanpassingen perfect!"
 

Onze aanbiedingen

 Koop nu 14.999 all-in

 

Koop uw domein bij Negeso:
.asia - €12.35  .at - €12.84  .be - €6.92  .biz - €12.65  .cc - €11.01  .ch - €10.49  .co - €22.16  .com - €9.85  .com.co - €11.65  .com.ua - €46.50  .co.uk - €7.61  .de - €8.55  .dk - €8.10  .es - €7.49  .eu - €7.36  .fr - €8.48  .in - €8.18  .info - €12.18  .it - €8.26  .li - €10.49  .me - €9.69  .me.uk - €7.61  .mobi - €11.67  .name - €8.95  .net - €12.49  .net.co - €11.65  .nl - €7.50  .nu - €14.83  .org - €12.58  .org.uk - €7.61  .pm - €8.85  .pro - €13.12  .re - €8.85  .ru - €5.86  .tel - €12.47  .tf - €8.85  .tv - €26.70  .us - €8.56  .wf - €8.88  .ws - €24.64  .yt - €8.88