Welkom! Mijn naam is #operatorName. Hoe kan ik u helpen?Welkom! Mijn naam is #operatorName. Hoe kan ik u helpen?
bel mij
sales@negeso.nl030 - 8080203

Websitebezoeken converteren naar new business bezoekafspraken

Negeso verzorgt voor u het volledige pre-sales traject: wij ontwerpen en maken een uitnodigende en commerciële website en zorgen ervoor dat deze hoog in de zoekresultaten van Google te vinden is, verzenden nieuwsbrieven en voeren gerichte advertentiecampagnes om meer traffic te genereren. Wij creëeren een adressenbestand van uw websitebezoekers en bellen deze potentiële klanten op om een afspraak te maken voor een bezoek door uw vertegenwoordigers. Zo zorgen wij ervoor dat uw accountmanagers altijd op weg zijn naar hun volgende verkoopsgesprek!

Wilt u ook meer new business bezoekafspraken?

New Business bezoekafspraken laten maken? Bel 030-8080203

Meer new business bezoekafspraken uit website Leads

Uw websitebezoekers zijn waardevolle leads om nieuwe klanten te werven. Zij bezochten tenslotte uw website met een reden: zij zijn op zoek naar uw oplossing voor hun probleem! Maar niet alle bezoekers zullen u uit zichzelf bellen. Om hen toch persoonlijk advies aan te bieden over uw producten of diensten als oplossing, verzamelen wij de leads op uw website en bellen deze mensen vervolgens na en maken de afspraak voor uw accountmanagers. Snelheid is namelijk essentieel: hoe vlugger je in contact komt met een lead, hoe groter de kans op commercieel succes! Onze gestructureerde aanpak leidt tot resultaat: een gevulde agenda voor uw sales!

Website ontwerpen en maken

Negeso ontwerpt en maakt voor u een commerciële website met een aantrekkelijk design, mobile-friendly uiteraard met een responsive webdesign zodat uw bezoekers uw website overal goed kunnen bekijken, en met een uitgebreid en toch eenvoudig te bedienen content management systeem.

Uitnodigende teksten

Onze copywriters schrijven relevante en grammaticaal correcte teksten voor uw website om uw bezoekers te informeren over uw producten of diensten en hen te interesseren voor uw oplossingen. Welke pagina's en onderwerpen uw bezoekers lezen geeft ook weer waardevolle informatie voor het verrijken van uw adressenbestand zodat u weet naar welke oplossing zij op zoek zijn.

Content & Design Up-to-date Service

Met de content & design up-to-date dienst is uw website altijd actueel voor zowel nieuwe als bestaande klanten en de zoekmachines. Websites die regelmatig worden bijgewerkt scoren ook hoger in de zoekresultaten van Google. U heeft dus een dubbel voordeel bij deze dienst.

Website promoten - Uw wensite hoog in de zoekresultaten van Google terugvinden

Negeso zorgt ervoor dat meer bezoekers uw website kunnen vinden door uw website op de eerste pagina in Google te krijgen. Wij geven ook een aantrekkelijke omschrijving van uw website in de zoekresultaten zodat meer bezoekers doorklikken naar uw website.

Meer bezoekers - Adverteren

Negeso voert gerichte Google AdWords advertentiecampagnes uit om meer bezoekers op uw website te krijgen. U kunt met tekst, maar ook met afbeeldingen adverteren. Ook is het mogelijk om mensen die uw website hebben bezocht gericht te targeten met remarketing campagnes.

Traffic Genereren - Nieuwsbrieven

Wij schrijven en versturen e-mail nieuwsbrieven om meer website verkeer aan te trekken.

Adressenbestand met dataverrijking - Aan tafel met de juiste persoon

Wij bouwen uw adressenbestand op uit de bezoekers van uw website en verrijken uw adressenbestand door het verzamelen van informatie uit verschillende databronnen. Zo krijgt u een duidelijk beeld van wie uw website bezoekt, wie de descision makers zijn en wat zij precies willen van uw bedrijf. Dit zijn leads die wij gaan bellen. Zo zorgen wij ervoor dat u met de juiste persoon aan tafel zit: degene met een probleem (dat u gaat oplossen!) en met beslissingsbevoegdheid. Uw accountmanagers verspillen niet langer tijd en energie aan gesprekken met de verkeerde persoon. De verrijkte data wordt exclusief voor u ingezet en wordt ook uw eigendom.

Bellen

Samen met u stellen wij een belscript op om uw product of dienst goed te kunnen pitchen. Onze welbespraakte en ervaren telemarketeers bellen uw potentiële klanten met uw pitch en maken afspraken zodat uw accountmanagers de bezoeken zo snel mogelijk kunnen uitvoeren. Uiteraard wordt het script niet droog voorgelezen maar gaan onze telemarketeers het gesprek met de potentiële klant ook daadwerkelijk aan. Uw accountmanagers ontvangen de gemaakte afspraken kant-en-klaar in de agenda.

Belacties

Het is mogelijk om Negeso uw bestaande klanten te laten bellen, om zo uw repeat sales te verhogen. Negeso beschikt over een actueel adressenbestand van 1 miljoen bedrijven in Nederland. Ook is het mogelijk om selecties uit ons adressenbestand te bellen om hen kennis te laten maken met uw product of dienst.

Afspraken kant-en-klaar in de agenda

Uw accountmanagers ontvangen de gemaakte afspraken kant-en-klaar in hun agenda, inclusief de gegevens van het bedrijf en de contactpersoon plus nuttige achtergrondinformatie. Op die manier kunnen zij zich zo goed mogelijk voorbereiden op het gesprek.

Kosten

U betaalt per uur voor onze diensten. Daarnaast is er ook een vaste prijs per gemaakte afspraak. U ontvangt van ons alle verrijkte data en dit wordt uw exclusieve eigendom.

Uw Accountmanagers On-the-road

Wilt u ook de bezoekers van uw website beter leren kennen en de agenda van uw accountmanagers gevuld met new business bezoekafspraken? Laat Negeso uw websitebezoeken converteren naar new business bezoekafspraken zodat uw sales collega's een gevulde agenda hebben en hun tijd effectief en efficiënt kunnen besteden. Er zal voor hen meer tijd zijn voor de activiteit waar zij het verschil maken: aan tafel bij een potentiële of bestaande klant om de volgende deal te sluiten!

Laat Negeso uw websitebezoeken converteren naar new Business bezoekafspraken
Bel 030-8080203

 

Koop uw domein bij Negeso:
.asia - €12.35  .at - €12.84  .be - €6.92  .biz - €12.65  .cc - €11.01  .ch - €10.49  .co - €22.16  .com - €9.85  .com.co - €11.65  .com.ua - €46.50  .co.uk - €7.61  .de - €8.55  .dk - €8.10  .es - €7.49  .eu - €7.36  .fr - €8.48  .in - €8.18  .info - €12.18  .it - €8.26  .li - €10.49  .me - €9.69  .me.uk - €7.61  .mobi - €11.67  .name - €8.95  .net - €12.49  .net.co - €11.65  .nl - €7.50  .nu - €14.83  .org - €12.58  .org.uk - €7.61  .pm - €8.85  .pro - €13.12  .re - €8.85  .ru - €5.86  .tel - €12.47  .tf - €8.85  .tv - €26.70  .us - €8.56  .wf - €8.88  .ws - €24.64  .yt - €8.88