Welkom! Mijn naam is #operatorName. Hoe kan ik u helpen?Welkom! Mijn naam is #operatorName. Hoe kan ik u helpen?
bel mij
sales@negeso.nl030 - 8080203

Online Portals en Intranetten met Negeso Website/CMSWebportal en Intranet software

Met een webportal of intranet software krijgen uw medewerkers, toeleveranciers, afnemers en relaties persoonsgebonden toegang tot uw bedrijfsinformatie in het besloten deel van uw website. Uw informatie is beveiligd met een login en optioneel SLL/HTTPS. Met een transparante login hoeven uw gebruikers niet meer apart in te loggen in de portal/intranet indien u beschikt over Windex, Microsoft Active Directory of een LDAP server. Een IP-whitelist is ook mogelijk. Negeso heeft voor vele bedrijven en organisaties portals gerealiseerd, zie onze Referenties pagina voor een aantal voorbeelden. Negeso heeft ook zelf een Klant Portal.

Negeso maakt uw webdesign en bouwt uw webportal met het meest innovatieve intranet software voor een vaste prijs:

Online uw CMS website met custom webdesign samenstellen en kopen met de Negeso Website Buy Wizard

 

Webportal maken met de Login Module van de Negeso W/CMS Intranet software

Met een webportal, gemaakt met de Negeso W/CMS intranet software, geeft u relaties persoonsgebonden toegang tot uw bedrijfsinformatie in afgesloten delen van uw website. De toegang is beveiligd met een gebruikersnaam en wachtwoord (login). Bij Negeso is een portal of intranet geen apart systeem, het is een uitbreiding op het Negeso Website/CMS online Content Management Systeem met de Login Module. De Login Module is volledig zelf te beheren: aanmaken en beheren van gebruikers, gebruikersgroepen en contentgroepen. Er zijn geen kunstmatige beperkingen, het aantal gebruikers is ongelimiteerd.

Uitbreidingsmogelijkheden

Online Registratie

Met de Online Registratie uitbreiding van de Login Module kunnen nieuwe leden zichzelf online registreren, naar wens met een validatie e-mail. Moderatie is mogelijk.

Profiel

Met de Profiel uitbreiding van de Login Module krijgen uw gebruikers een op maat gemaakt profiel en een persoonlijke file storage. Als beheerder kunt u op die manier bestanden met uw relaties uitwisselen. Gebruikers kunnen zoeken in profielen.

Transparante Login

Met Transparante Login uitbreidingen van de Login Module hoeft de gebruiker niet meer apart in te loggen in de portal/intranet indien u beschikt over Windex, Microsoft Active Directory of een LDAP server. Een IP-whitelist is ook mogelijk.

Versleuteld Gegevensverkeer

Indien uw portal/intranet vertrouwelijke informatie bevat, kunt u het gegevensverkeer laten versleutelen om het te beveiligen tegen afluisteren door derden. Met de Versleuteld Gegevensverkeer uitbreiding van de Login Module wordt het gegevensverkeer tussen de browser van de gebruiker en de webserver versleuteld met een SSL certificaat. Onder andere online banking websites passen dit toe: u ziet dit aan de "https:" in het adresveld en de meeste browsers geven een visuele indicatie (bijvoorbeeld een groene achtergrondkleur). Met deze uitbreiding is het voor buitenstaanders dan onmogelijk om uw besloten content af te tappen en te lezen.

Laat Negeso uw webportal op maat ontwikkelen met een CMS.

 

. . Excellente service! Review
Gemiddelde beoordeling 5 / 5 gebaseerd op 250 beoordelingen.
      
Negeso
"Innovatief CMS en uitstekende service!"
5
" Negeso heeft onze multi-language website gebouwd. Online CMS, erg makkelijk in het gebruik. De automatische website vertaal module is een slimme tijdbespaarder. "
 
Negeso
"Wij verkopen onze producten nu wereldwijd!"
5
" Negeso heeft onze multi-language webshop gerealiseerd, aangesloten op onze world-wide payment gateway, en geintegreerd met onze ERP/SAP. "
 
Negeso
"Prachtig webdesign!"
5
" Negeso Negeso creerde een prachtig webdesign voor onze nieuwe website. Harmonische layout, mooie typografie en fraaie graphics! Zij weten hoe de 'ziel' van onze organisatie te visualiseren. "
 

 

Koop uw domein bij Negeso:
.asia - €12.35  .at - €12.84  .be - €6.92  .biz - €12.65  .cc - €11.01  .ch - €10.49  .co - €22.16  .com - €9.85  .com.co - €11.65  .com.ua - €46.50  .co.uk - €7.61  .de - €8.55  .dk - €8.10  .es - €7.49  .eu - €7.36  .fr - €8.48  .in - €8.18  .info - €12.18  .it - €8.26  .li - €10.49  .me - €9.69  .me.uk - €7.61  .mobi - €11.67  .name - €8.95  .net - €12.49  .net.co - €11.65  .nl - €7.50  .nu - €14.83  .org - €12.58  .org.uk - €7.61  .pm - €8.85  .pro - €13.12  .re - €8.85  .ru - €5.86  .tel - €12.47  .tf - €8.85  .tv - €26.70  .us - €8.56  .wf - €8.88  .ws - €24.64  .yt - €8.88