Welkom! Mijn naam is #operatorName. Hoe kan ik u helpen?Welkom! Mijn naam is #operatorName. Hoe kan ik u helpen?
bel mij
sales@negeso.nl030 - 8080203

Website maken, met sociale media!

Met Negeso W/CMS heeft u een gebruiksvriendelijk en geavanceerd Content Management Systeem dat is geïntegreerd met sociale media, zoals Twitter, Facebook en LinkedIn. Negeso maakt uw website met een speciaal voor u ontworpen uniek en touch-friendly webdesign. Het eenvoudig te bedienen CMS integreert perfect met sociale media, Google en andere zoekmachines. U kunt onbeperkt webpagina's aanmaken en vorige versies van teksten herstellen. Uitbreidbaar met 90 modules en 10 edities en gehost op een fouttolerant wereldwijd hosting platform. U geniet full service en toegang tot onbeperkte telefonische support.

  

Uw website:

Nu met
3 maanden
SEO t.w.v.
€ 1.500

Webdesign
+
Negeso
W/CMS
+
6 maanden
SEO
=
NU €3.999!
 

Website met Negeso W/CMS 3.0 Nederlandse Editie Pro

Uw website wordt gebouwd met Negeso W/CMS

Het meest innovatieve en functierijke CMS. U krijgt een enkeltalige (Nederlands of een andere taal) website die u met de browser eenvoudig kunt beheren. Met een eigen .nl (of een andere) domeinnaam heeft u een local presence. Lees meer over de innovaties en de vele standaard functies.

Maatwerk webdesign

De webdesigners van Negeso ontwerpen voor u een uniek webdesign met vier designs, twee voorstellen en twee design reviews. U kunt ook een webdesign aanleveren of het ontwerp van een bestaande website overnemen.

Sociale Media

Met de sociale media connectoren van de Nieuws module (beide standaard in de Nederlandse Editie Pro) kunt u sociale media, zoals Twitter, Facebook en LinkedIn, bereiken. Met de Nieuwsbrief module kunt u nieuwsbrieven per e-mail versturen.

Geen kunstmatige beperkingen

U kunt een onbeperkt aantal pagina's en artikelen publiceren. U krijgt veel opslagruimte voor uw content-bestanden.

Perfecte Google integratie

Uw website is volledig geïntegreerd met Google diensten, zoals Google Analytics en Google Webmaster Tools.

Gratis 3 maanden SEO t.w.v. € 1.500

U ontvangt gratis een 3 maanden SEO campagne ter waarde van € 1.500 om met uw website hoger in Google te komen.

Gratis domeinnaam

U ontvangt één jaar gratis een domeinnaamregistratie. Kies uit vele top level domains, zoals .nl.

Gratis e-mail

U ontvangt één jaar gratis e-mail hosting met een onbeperkt aantal e-mail-adressen.

Onbeperkte Telefonische Support

U geniet onbeperkte support per e-mail en telefoon.

Bedrijfszekere hosting

Hosting op het Negeso platform, voor maximale snelheid en betrouwbaarheid, geen datalimiet.

Altijd uitbreidbaar

Uw Negeso website kan altijd uitgebreid worden met optionele modules (meer dan 90 modules), geüpgraded worden naar een hogere editie (10 edities), geïntegreerd worden met CRM, ERP, SAP, AD, LDAP of aangepast worden met op maat ontwikkelde software.

Chat nu met

verkoopadviseur

 

Stel online uw 

website samen

 

Bel voor demo

 030-8080203

 

Nederlandse Editie

Negeso Website/CMS 3.0 - Nederlandse Editie 1.999 all-in

Uw website gebouwd met een handgemaakt webdesign. Veel standaard functies. Meer dan 90 optionele modules.

1.999 all-in

vergelijk koop online

Multi-Language Editie

Negeso Website/CMS 3.0 - Multi-Language Editie 6.999 all-in

Meertalige website met 3 handgemaakte webdesigns, Site Translation Module en 18 Go Global features.

6.999 all-in

vergelijk koop online

Webshop Editie

Negeso Website/CMS 3.0 - Webshop Editie 9.999 all-in

Multi-language webshop inclusief maatwerk productcatalogus en cart, orderafhandeling, payment gateway en een handgemaakt webdesign.

9.999 all-in

vergelijk koop online

Enterprise Editie

Negeso Website/CMS 3.0 - Enterprise Editie 14.999 all-in

Multi-region en multi-language website met 18 Go Global features, recruitement, publishing workflow en veel standaard modules.

14.999 all-in

vergelijk koop online

Laat Negeso uw website bouwen

U wilt een website of webshop laten bouwen? Kies dan voor het geavanceerde online Content Management Systeem (CMS) en de full service van Negeso. Met een consult maken wij uw internet-, domeinnaam-, sociale media- en SEO-strategie concreet.

Negeso W/CMS biedt alle functies die uw organisatie nodig heeft om een corporate website goed en efficiënt te kunnen beheren. Negeso maakt uw webdesign, bouwt uw website en verzorgt de hosting en het onderhoud, zodat u zich kunt focussen op de inhoud.

Met de Nederlandse Editie heeft u een enkeltalige website (Nederlands of een andere taal) die u met de browser eenvoudig kunt beheren. Met een .nl domeinnaam heeft u een local precense.

Met de Multi-Language Editie heeft u een meertalige website die u met de browser eenvoudig kunt beheren. Met lokale domeinnamen heeft u een local presence in één CMS. U kunt zelf binnen 10 minuten een nieuwe taal lanceren. De sociale media connectoren van de Nieuws module zijn taalspecifiek.

Met de Webshop Editie maakt Negeso voor u een meertalige webshop met een maatwerk productcatalogus met local pricing. Negeso sluit uw webshop aan op vrijwel elk wereldwijd online betaalsysteem zodat uw klanten snel en gemakkelijk online kunnen betalen. U kunt zelf binnen 10 minuten in een nieuwe taal online verkopen.

Met de Enterprise Editie heeft u een multi-language en multi-region website waarmee u verschillende geografische gebieden die dezelfde taal spreken specifiek kunt targetten. Met de publishing workflow kunt u content editors en content publishers managen.

Wenst u een korte time-to-market van uw corporate website? Negeso biedt de website setup service en taalcorrectie door native speakers.

Wenst u gevonden te worden in de lokale (landen) zoekmachines van Google? Met het Negeso zoekmachineoptimalisatie/SEO 3-stappenplan zorgen wij ervoor dat u goed vindbaar bent in elk land.