Welkom! Mijn naam is #operatorName. Hoe kan ik u helpen?Welkom! Mijn naam is #operatorName. Hoe kan ik u helpen?
bel mij
sales@negeso.nl030 - 8080203

Hoe wij
uw website
bouwen online

Het webdesign, het website maken en de betaling van uw website verloopt in fasen. De eerste fase van de websiteontwikkeling is het inventariseren van uw eisen en wensen om tot een websiteofferte te komen. U kunt dit online doen met de Negeso Configurator. Onze persoonlijke begeleiders kunnen hierbij helpen. Negeso werkt op basis van vaste prijzen. Als u akkoord gaat met de offerte, gaat het project verder met de volgende fase. Onze webdesigners maken een webdesignvoorstel op basis van uw input uit de webdesign intake. Het webdesignvoorstel is het visuele ontwerp van de belangrijkste pagina('s) van uw website. Daarna maakt u de modulekeuze definitief, zodat de blauwdruk van uw website compleet is en wij uw website kunnen beginnen te maken. Eventuele maatwerk aanpassingen worden ook gedaan. U kunt uw website in de demo-omgeving controleren en daarna voorzien van content. U bepaalt wanneer uw website voor het publiek toegankelijk wordt op het internet.

De voortgang is online te volgen en te sturen in het Klant Portal. Negeso gaat pas verder met de volgende fase nadat u het resultaat van de huidige fase heeft goedgekeurd. De betaling gaat per fase online in het Klant Portal. Alle populaire wereldwijde betaalsystemen worden ondersteund. Geaccrediteerde klanten mogen post-paid betalen.

Negeso: webdesign maken en website maken met het meest innovatieve cms voor een vaste prijs:

Onze projectaanpak voor de ontwikkeling van uw website kent 9 hoofdfasen. Elke fase heeft een op te leveren en door u goed te keuren resultaat in het Klant Portal.

1

START: INVENTARISATIE VAN UW EISEN EN WENSEN + ONLINE WEBSITEOFFERTE

Het ontwikkelen van uw website begint met de inventarisatie van uw eisen en wensen. In de Negeso Configurator kunt u kiezen uit verschillende edities van Negeso Website/CMS. Elke editie is toegespitst op een bepaald soort organisatie, van regionaal tot multinational. Indien u behoefte heeft aan meer informatie en advies, staan onze persoonlijke begeleiders steeds tot uw beschikking. U kunt een voorlopige keuze maken uit de optionele modules van de gekozen editie. Deze keuze hoeft u pas later in het project definitief te maken, zodat u het voortschrijdend inzicht van de webdesign fase kunt verwerken. U hebt nu een online websiteofferte en prijscalculatie. Wij werken steeds op basis van vaste prijzen, ook bij maatwerkontwikkeling. Negeso maakt uw website voor de prijs die u in de prijscalculatie van uw websiteofferte ziet, geen verrassingen achteraf. Uw configuratie wordt opgeslagen in het Klant Portal. Hier vindt u alle informatie omtrent de bouw van uw website.

2

WEBDESIGN INTAKE

Een website laten maken is belangrijk. De website moet uw boodschap en identiteit uitstralen. Deze kent u als geen ander. Om tot een goed webdesign te komen, vragen wij u om de vragenlijst in het design intake document zo uitgebreid mogelijk in te vullen. De onderwerpen die aan de orde komen, zijn uw doelgroepen, de beoogde doelstellingen van de website, uw boodschap en identiteit, uw sterke punten, uw huisstijl (logo, lettertype, kleuren) en welke websites u mooi en lelijk vindt. Het ingevulde design intake document wordt onderdeel van de projectinformatie in het Klant Portal. Indien u behoefte heeft aan ondersteuning en advies, staan onze persoonlijke begeleiders steeds tot uw beschikking.

3

WEBDESIGNVOORSTEL

De Negeso Webdesign Studio heeft meerdere webdesigners. Een webdesigner maakt voor u, op basis van uw antwoorden uit de webdesign intake, een professioneel webdesign: een grafisch ontwerp van uw website. Het webdesign bepaalt de look-and-feel van uw website en de basislay-out van de verschillende type pagina's. Het is afhankelijk van de editie en uw wensen hoeveel verschillende type pagina's er zullen zijn en dus hoeveel pagina templates er later worden gebouwd. Bij de Standaard Editie wordt bijvoorbeeld uitgegaan van twee type pagina's: de homepage en de content page. Het is uiteraard mogelijk om meer pagina templates te laten ontwerpen en bouwen. Het webdesignvoorstel krijgt u aangeleverd als afbeeldingen in de projectinformatie in het Klant Portal. Deze afbeeldingen kunt u gewoon op uw computer bekijken. Eventuele op- en aanmerkingen worden door ons verwerkt. Normaliter zijn twee correctierondes voldoende. Na uw goedkeuring wordt het webdesign definitief gemaakt.

4

DEFINITIEVE KEUZE MODULES

In deze fase maakt u de modulekeuze die u heeft gemaakt in de Negeso Configurator definitief. U kunt gekozen modules wissen en/of modules toevoegen. Zo kunt u inzichten die u heeft opgedaan tijdens de vorige fasen gebruiken om uw website te verbeteren. Indien u specifieke functionaliteit wilt laten ontwikkelen, kunt u uw eisen beschrijven in de projectinformatie. In onderling overleg maken wij deze specificatie definitief, zodat duidelijk is wat wij voor u gaan maken. Negeso maakt dan een prijsopgave, gewoonlijk op basis van een vaste prijs. Indien u akkoord gaat met de prijsopgave, wordt het bouwen van deze maatwerk functionaliteit aan de Change Requests fase toegevoegd in de projectinformatie. Nu is met het webdesign, de modules en de opgeschreven functionaliteit de blauwdruk van uw website compleet.

5

SITE BOUWEN: VAN WEBDESIGN NAAR WEBSITE ONLINE

Onze technici bouwen uw website met het Negeso Website/CMS Content Management Systeem (CMS). Met ons CMS kunt u, zonder programmeer- of technische kennis, zelf de inhoud van uw website beheren. De gekozen editie en modules worden geïmplementeerd en de HTML pagina templates worden gemaakt op basis van uw webdesign. De implementatie van het webdesign wordt met CSS gedaan om zo een consistente implementatie van uw huisstijl in uw website te verkrijgen. Het resultaat is een website gemaakt met werkbare pagina's. Uw website wordt in een demo-omgeving opgeleverd, zodat uw eventueel huidige website gewoon bereikbaar blijft, en u ontvangt de gegevens om als beheerder te kunnen inloggen.

6

CHANGE REQUESTS

Eventuele maatwerk functionaliteit wordt door onze technici in uw website gebouwd, getest en opgeleverd in de demo-omgeving.

7

ACCEPTATIETEST

U heeft de gelegenheid om het resultaat van de bouw en de change requests fasen te controleren aan de hand van de projectinformatie. Eventuele fouten lossen wij uiteraard op. Na acceptatie verhuist uw website naar één van onze productieservers.

8

CONTENT VULLEN & GRATIS HOSTING PERIODE

In deze fase gaat u zelf met het CMS de content vullen van uw website door het schrijven van teksten op de pagina's. Een webpagina maken is zeer eenvoudig met de %COMPANY web Rich Content Editor (tekstverwerker), zo ook het uploaden en plaatsen van afbeeldingen. Onze Support Desk is beschikbaar voor vragen en hulp bij problemen. Met de website-inrichtingservice richten wij uw website in voor een vaste prijs.

9

GO LIVE

U bepaalt zelf wanneer uw website voor het publiek beschikbaar wordt gemaakt, door het koppelen van uw domeinnaam (of -namen) aan uw website. Uw eventuele huidige website wordt uitgezet.

10

NAZORG

Nadat uw website online is gegaan, is onze Support Desk er om u te helpen met uw websiteonderhoud: problemen en vragen worden snel en deskundig opgelost. Wij bieden u zolang de hosting duurt volledige garantie: gebreken (bugs) worden kosteloos hersteld. Met de optionele Browser Update Verzekering komt u bij nieuwe versies van browsers niet meer voor verrassingen te staan: Negeso past uw website verder kosteloos aan, zodat uw website compatibel blijft met de populaire browsers. Onze vaste klanten profiteren van onze regelmatige speciale aanbiedingen. Via het beheerdeel van uw website en de Negeso Klant Portal kunt u op elk moment uitbreiden of aanvullende diensten afnemen:

 

Gemiddelde beoordeling 5 / 5 gebaseerd op 250 beoordelingen.
Review
"Up-to-date webdesigns en full service!"
Negeso
"CMS met veel mogelijkheden!"
5
" Negeso heeft ons goed geholpen bij het inventariseren van onze eisen en wensen. Hierdoor verliep de bouw van onze website voorspoedig."
 
Negeso
"Webdesign geslaagd!"
5
" Wij konden kiezen uit twee webdesignvoorstellen die Negeso had gemaakt. Één beviel ons bijzonder. Nadat het webdesign was bijgeschaafd, heeft Negeso onze nieuwe website gemaakt. Resultaat zeer geslaagd."
 
Negeso
"Wij hebben nu een mooie site!"
5
" Onze oude website zag er gedateerd uit, tijd voor een nieuwe impuls dus. De webdesigns die Negeso maakt, zijn helemaal up-to-date en onze nieuwe website ziet er bijzonder fraai uit."
 

Aanbiedingen

Koop nu 9.999 all-in
Koop nu 14.999 all-in

 

Koop uw domein bij Negeso:
.asia - €12.35  .at - €12.84  .be - €6.92  .biz - €12.65  .cc - €11.01  .ch - €10.49  .co - €22.16  .com - €9.85  .com.co - €11.65  .com.ua - €46.50  .co.uk - €7.61  .de - €8.55  .dk - €8.10  .es - €7.49  .eu - €7.36  .fr - €8.48  .in - €8.18  .info - €12.18  .it - €8.26  .li - €10.49  .me - €9.69  .me.uk - €7.61  .mobi - €11.67  .name - €8.95  .net - €12.49  .net.co - €11.65  .nl - €7.50  .nu - €14.83  .org - €12.58  .org.uk - €7.61  .pm - €8.85  .pro - €13.12  .re - €8.85  .ru - €5.86  .tel - €12.47  .tf - €8.85  .tv - €26.70  .us - €8.56  .wf - €8.88  .ws - €24.64  .yt - €8.88