Welkom! Mijn naam is #operatorName. Hoe kan ik u helpen?Welkom! Mijn naam is #operatorName. Hoe kan ik u helpen?
bel mij
sales@negeso.nl030 - 8080203

 

App laten maken met Negeso

App laten maken: iOS, Android en Windows Phone 8

Negeso ontwikkelt maatwerk B2B en B2C mobile apps voor smartphones en tablets met Apple iOS (iPhone en iPad), Google's Android en Microsoft Windows. De app wordt voor een vaste prijs op basis van uw specificaties gebouwd en onderhouden. Negeso verzorgt ook het plaatsen van uw app in de App stores onder uw naam.

 

Zakelijke app laten maken? Bel 030-8080203

 

 

Functionaliteit

De mobiele platformen maken interessante Business-to-Business en Business-to-Consumer toepassingen mogelijk wanneer uw app geïntegreerd is met uw website, webshop of portal, gebouwd met een content management systeem (zoals het Negeso W/CMS) en een database. U beschikt dan over één Cloud database, zodat uw app en website dezelfde data  gebruiken. De app is gekoppeld aan een gebruikersprofiel op de website, webshop of portal. De data worden op één centrale plek in de cloud database opgeslagen, waardoor de gebruiker altijd over de up-to-date gegevens beschikt, op elk mobiel en desktop device.

Negeso maakt functionele B2B en B2C apps

 

App design met Negeso

Design

Negeso ontwerpt voor uw app een aantrekkelijk design. Hierbij wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het mobiele platform en met uw huisstijl. Uw app krijgt een app icon met uw logo. De app wordt gebrand met uw merknaam, en bevat geen verwijzing naar of reclame voor Negeso. Met een adaptive webdesign wordt er voor een aantal schermresoluties een optimaal design gemaakt. Het device kiest dan automatisch het best passende design. Met een responsive webdesign schaalt het design automatisch mee met de schermresolutie.

 

 

Gebruiksvriendelijkheid

Bij het maken van de app en het app design, wordt rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid, zodat uw gebruikers een eenvoudige en prettige gebruikerservaring krijgen. De app kan bijvoorbeeld de login gegevens onthouden, zodat uw gebruikers zich slechts éénmaal na installatie hoeven aan te melden. Ook is het mogelijk om een registratiescherm voor nieuwe gebruikers te realiseren. De app kan gebruikmaken van de mogelijkheden die het touch screen biedt door te reageren op gestures. De app kan worden geïntegreerd met uw database, zodat de gebruiker altijd over up-to-date data beschikt. De app kan bovendien gebruikmaken van functies en hardware componenten die het device biedt, zoals een adressenboek, een e-mail en een camera.

Negeso maakt apps met goede usability

 

Interfacing van uw Negeso App met back office, CRM en SAP

Interfacing en Ketenintegratie

Negeso integreert uw app met uw back office, ERP, CRM of SAP systeem. Hierdoor ontstaan toepassingsmogelijkheden die anders niet (of met veel nadelen of beperkingen) mogelijk zouden zijn. De gebruikers van uw app krijgen nu (gecontroleerd) toegang tot centrale data.

 

 

Veiligheid

De beveiliging van de app en de data is een belangrijk aspect bij mobile devices en BOYD (bring your own device). Door alle data centraal in de database op een cloud server op te slaan, hoeven er geen gegevens in het mobile device te worden bewaard. Bij verlies of diefstal van het device is er dan geen enkel risico op lekken of misbruik van bedrijfsgegevens. Het gegevensverkeer tussen de app en de website kan worden versleuteld met een SSL certificaat voor HTTPS, zodat het gegevensverkeer niet kan worden afgeluisterd. De toegang tot de app kan worden beveiligd met een login, zodat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot uw bedrijfsgegevens. Ook is het mogelijk om een centrale audit trail te implementeren: het gehele gebruik van de app wordt centraal in de cloud gelogd. Op die manier is het mogelijk om centraal alle of bepaalde gebruikers te blokkeren.

Negeso maakt apps met goede security

 

Ontwikkeling en onderhoud voor een vaste prijs

Negeso ontwikkelt apps en verzorgt het onderhoud ervan op basis van een vaste prijs.

 

Zakelijke app laten maken? Bel 030-8080203

 

Negeso app maken voor Android smartphone en tablet Negeso app maken voor Apple iPhone Negeso app development voor Apple iPad Negeso app maken voor Microsoft Windows Phone 8
Android Apple iPhone (iOS) Apple iPad (iOS) Microsoft Windows Phone 8

 

Laat uw app door Negeso maken:

Uw aapp laten maken door Negeso, voor ieder platform, voor een vaste prijs. Koppel uw website, webshop, intranet, ERP, CRM of SAP systeem met Android, iOS en/of Windows Phone.

Koop uw domein bij Negeso:
.asia - €12.35  .at - €12.84  .be - €6.92  .biz - €12.65  .cc - €11.01  .ch - €10.49  .co - €22.16  .com - €9.85  .com.co - €11.65  .com.ua - €46.50  .co.uk - €7.61  .de - €8.55  .dk - €8.10  .es - €7.49  .eu - €7.36  .fr - €8.48  .in - €8.18  .info - €12.18  .it - €8.26  .li - €10.49  .me - €9.69  .me.uk - €7.61  .mobi - €11.67  .name - €8.95  .net - €12.49  .net.co - €11.65  .nl - €7.50  .nu - €14.83  .org - €12.58  .org.uk - €7.61  .pm - €8.85  .pro - €13.12  .re - €8.85  .ru - €5.86  .tel - €12.47  .tf - €8.85  .tv - €26.70  .us - €8.56  .wf - €8.88  .ws - €24.64  .yt - €8.88